2.4.2017

Se on Löytämö
Olimme jo pitkään ajatelleet, että Puukenkä ja Räsymatto-blogi sellaisenaan oli käynyt ahtaaksi. Tuntui, että on joutunut apinana leijonien aitaukseen, ei kukaan meitä yrittänyt syödä, mutta ymmärrettävästi leijonat ja apinat puhuvat eri kieltä. Muistikirja oli tullut täyteen ja oli aika pakata reppu ja lähteä uuden hankintaan, istua uuden maiseman ääreen.

Kun päätös uudesta blogista pyörähti eteenpäin sille piti vielä keksiä nimi. Helpommin sanottu kuin tehty, kun toinen kirjoittaa kaikki keksimänsä sanat ylös ja tarjoaa niitä tauotta ja toinen uskoo, kuin kallioon, että "kyllä se sieltä vaan joku päivä eteen tulee, kun odottaa." Yksi päivä Löytämö tipahti mielikuvituksen tuotteena, kuin kirja varpaille ja siinä se oli tarpeeksi ytimekäs, tarpeeksi laaja, kuulostaa melkein sukunimeltä ja ei oikeastaan tarkoita yhtään mitään ja samalla vahvasti jotakin paikkaa, jonne tuoda löydöksensä elämästä. Uusi blogi laittoi liikkeelle valtavan paljon uusia ideoita ja ajatuksia, sen miten nämä ajatukset kehittyvät ja tuleeko niistä mitään aika näyttää. Mitään aateekoo-henkisiä tyyppejä ei vieläkään kovasti olla, joten ulkoasultaan blogi kehittyy, kun taidot aateekoo-henkisinä tyyppeinä kehittyvät. Sitä päivää odotellessa. Mutta luvassa on ainakin jotain kivaa banneria tylsän tekstin tilalle.

Vieläkään tarkoitus ei ole päivittää "viikossa kaksi merkintää"-tahdilla, vaan edelleen on luvassa talviunia ja taukoja, sillä sellaista se nyt vain on oikeiden ihmisten oikea elämä, joskus mietiskellään ja joskus kirjoitetaan varastoon asti. Tarkoitus on näyttää sitä, mikä meitä sattuu milloinkin aidosti kiinnostamaan ja inspiroimaan. Joskus kiinnostaa verhojen vetäminen ikkunan eteen ja joskus kiinnostaa kirjeromaanit ja leipäjuuren valmistus. Olemme alusta saakka tehneet blogia itsellemme ja niin teemme jatkossakin.

Sivupalkista löytyy meidän esittelyt toisistamme ja lisää Löytämön ajatuksesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti