2.4.2018

Löytämön vuosi


Löytämö-blogi on nyt vuoden vanha. Ota siis pala sitruunakakkua, kaveri hyvä! Sen päällä on valkosuklaata ja mustikkajauhoa, sisällä sitruunaa sitruunaa sitruunaa, ei oo ällömakee, eikä mee naama mutkalle sitruunasta, just sopiva siis.

Löytämön ensimmäiseen vuoteen on sisältynyt kamalan monta ideaa ja todella paljon niitä ideoita, joita ei vaan toteutettu. Todella tyypillistä meille. On monta näyttelyä, joista kirjoitettiin ja monta joista ei. Löytämö on tuntunut alusta saakka muistikirjalta, vapaalta ja joustavalta muodolta, joka ei aseta kirjoittajalleen paineita. Banneriakin on suunniteltu ja unohdettu suunnitella, mutta taustaväri on edelleen sama ja edelleen kiva ja tuo Löytämö on nimenä edelleen paras ja harkitsen vakavasti sen ottamista sukunimeksi. Nestori on päivittänyt vähemmän, mutta tehnyt sisältöä päivityksiin sitäkin enemmän, kuljettanut paikkoihin, tehnyt ruokaa ja leiponut, innostunut ja löytänyt.

Suosituin Löytämön blogiteksti tämän vuoden aikana on ollut kirjoitus Villa Roosan viimeisestä kesänäyttelystä alahuuli alkaa väpättämään kun mietin vähänkin, ettei Villa Roosaa enää ole. Toiseksi avatuin juttu on kyläily Neiti turkoosin huvilassa ja kolmannella sijalla on museokorttihehkutus. Villa Roosa -ja huvilatekstiä yhdistää toki se, että niitä on jaettu facebookin kautta ja siten ihmiset ilmeisesti klikkailevat auki blogijuttuja ja eksyvät blogiin.

Edelliseen blogiin päädyttiin usein aivan päättömillä hakusanoilla, tänne tullaan ihan vaan pelkällä Löytämöllä. Toisin kuin vuosi sitten nyt ei ole suuria suunnitelmia Löytämön suhteen, täytyy antaa yllätyksille tilaa löytyä ja pysyä uteliaana.

Mahtavaa, kun luet ja oot meidän blogikaveri!


-Tuija ja Nestori-

4 kommenttia:

 1. Onnea löytämöläiset! Täällä piipahtaessa tulee sellainen kultturelli olo, kiitos vaan! Mitä mainiointa jatkoa teille ja Löytämölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa! Kultturelli olo on ihan hyvä olo. Yritetään pitää yllä täällä sellasta inspiroivaa fiilistä ja tarttua semmoisiin juttuihin, mitä ei joka blogissa löydy. Ja sitten on kaikista kivointa, kun on parhaat vakkarilukijat!

   Poista
 2. Onnea, onnea! Ja voih miten ihanan näköinen kakku! Alkoi tehdä mieli sitruunakakkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vähän haikeana muistelen tuota sitruunakakkua nyt, kun Nestorin synttäreiltä jäi hirvittävän makeaa kinuskikreemikakkua ja siihen en kertakaikkiaan mitenkään pysty, aivan liian makeaa.

   Poista