Mikä Löytämö?

kuvat: Anniina

Löytämö on jatkoa Herra Puukenkä ja Neiti Räsymatto -blogille. Sen muistikirjan tullessa viimeiselle sivulleen oli keksittävä uutta ja avattava puhtaat sivut uusille ideoille. Vedimme internetin laajaan avaruuteen kuvittellisella männynkarahkalla ympyrän, tässä on meidän paikka, Löytämö. Havunneulaset, likaisten silmälasien takaa katsojat, koiranulkoiluttajat, maisemareittiläiset, ruoka-aikaan kotona olevat, keskellä päivää haukottelevat ja kanssakulkijat, tervetuloa tämä on meidän lisäksemme yhtälailla teille. Emme pahastu äänenavauksista ja lentopostista.

Löytämö on ainakin kaksiääninen, mutta tarvittaessa kokonainen sekakuoro, turhaan ja tärkeään uppoutuva blogi, jonka tehtävänä on kutsua saman pöydän ääreen hyvät tyypit puhumaan parhaista kynistä, varpaillaan seisovista ja lyhistyvistä taloista ja suklaakakuista. Jättää eteiseen hiekkaa ja kurkkia sinne missä on valot. Tarkentaa taustaan ja läpivalaista mielikuvitukseen. Paistaa pullaa ei minkään vuoksi. Paljastaa jotakin tuoreesta muistista ja jotakin jo pinon alle hautautunutta.

Löytämö on Suomen paljokkain, runsain ja rönsyilevin oman näköisen elämän blogi, jollaista ei ole toista.Yhteyden meihin saa helposti sähköpostilla: saapasjalanblogi (ät) gmail.com