3.10.2018

Kiivetään kirjavuorelle


25.10.-28.10.2018 on Helsingin Kirjamessut ja me Löytämöläiset suuntaamme kirjanhimoiset nokkamme messukeskuksen valojen loisteeseen, kenties jo avajaispäivänä. Tuo kotilolla ratsastava on Nestori ja kasvuston katveesta suosikkikirjailoitaan väijyvä on Tuija, tuo kolmas voit olla SINÄ.

Sillä nyt kävi niin mukavasti, että olisi messulippuja arvottavana neljälle teistä Löytämön lukijoista. Ei ole parhaimmissa urheilukilpailuissakaan neljää voittajaa, mutta kas kun Löytämössä sekin on mahdollista.

Kerro tämän merkinnän kommenttilaatikkoon mikä tai kuka oli lapsuutesi kirjallinen sankari ja olet mukana arvonnassa ja hei sähköpostiosoite kannattaa eli pitää mainita, lähetämme messulippusi sinne. 

Ja maata innoissaan höyrypäisinä kuopivat ystävämme Riikka ja Maria tiedoksi teille ennen kuin sieraimistanne nousee savu, että yhden kerran voi osallistua ja yhden lipun voi voittaa sillä osallistumisellaan, mikäli arvontakissa niin päättää.

Armoton arvontakissa laittaa käpälänsä arvontakoneeseen Aleksis Kiven päivänä 10.10. klo 12 siihen saakka on aikaa. Kerro arvonnasta myös kaverillesi Penalle ja Virpille, niitäkin saattaa kiinnostaa.

Onnea arvontaan!

-Tuija ja Nestori-


Liput saatu messukeskukselta arvottavaksi. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä messupäivänä ja se lähetetään sähköpostiisii QR-koodina.

8 kommenttia:

 1. Parhaiten mieleeni on jäänyt, miten tykkäsin lapsena Nummelan Ponitalli kirjasarjasta. Luin koko sarjan läpi. Tuohon aikaan harrastin myös itse ratsastusta ja yksi päähahmo oli Kikka niminen tyttö. Hänen seikkailujaan oli mukava lukea ja osittain niihin pystyi samaistumaan. :) anna.k.roininen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi, mun sankareita oli ehdottomasti viisikon tyypit sekä tiina-kirjojen tiina. Eikä neiti ehtivääkään sovi unohtaa, niistä alkoi mun dekkarirakkaus :) Tompurianna(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. No mukana tietysti! Mun lapsuuteni kirjojen sankareita oli monta, mutta yksi joka kosketti erityisesti oli Tirlittan.

  merjabarry@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Lapsuuden yksi sankari oli Anni Polvan Tiina-kirjojen Tiina. Hänessä oli sitä rohkeutta mitä itseltä puuttui ja edelleen puuttuu. Kirjamessuille kuitenkin uskaltaisin jos lipun saisin. :) mhmyllymaki at gmail piste com

  VastaaPoista
 5. Oma sankarini oli Penny Moosburger kirjasarjasta Seitsemän tassua ja Penny. Pennylla kaksi koiraa, jotka hän sai ottaa mukaan kouluun. Siellä ne aulassa häntä odottivat koko päivän. Minä olisin halunnut tehdä samoin ja viedä Sulon kouluun, mutta äiti ei antanut.

  riikkahuu@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aili Somersalon Mestaritontun seikkailujen Mestaritonttu tietenkin! Se oli ensimmäinen omasta mielestäni ”oikea kirja”, jonka luin ekalla tai tokalla luokalla.

  T. M

  mrsmp1234@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Lapsuuteni kirjallinen sankari oli Peppi Pitkätossa - rohkea ja oikeudenmukainen tyttö!
  anna.merivirta1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lapsuuteni kirjallinen sankari oli ehdottomasti Anni Polvan Tiina, aivan ihana, nykyään haalin kirpparilta.
  marja.a.immonen at gmail.com

  VastaaPoista